Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Ексклузивен деловен простор во центар на Штип

ID: PP1003
Продадено/Издадено
300.00€
Површина: 85 m² Тоалети: 2
Се издава деловен простор во строг центар на Штип со површина од 85 m²,со централно греење и ладење, тоалет кој може да биде поделен на машки и женски и балкон опкружен со стаклена ограда.
Деловниот простор е на последен кат во Градскиот трговски центар во Штип., пристапот е обезбеден со скали и со лифт кој води директно во просторот.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 300 евра плус 18% ДДВ;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.

Напомена просторот се изнајмува за канцеларии или друга дејност но не и за угостителски објект (ресторан, кафетерија).

Удобности

  • климатизирано
  • лифт
  • поглед кон парк
  • приватно греење

Мапа