Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава гарсоњера со посебна кујна во близина на ОУ. “Ванчо Прќе”

130.00€
Површина: 36 m² Соба: 1 Тоалет: 1

Се издава гарсоњера во Центарот на градот веднаш позади ОУ.”Ванчо Прќе” Штип.Гарсоњерата е погодна за живеење за две лица а може и едно лице доколку се согласи да ја плаќа целата закупнина.Гарсоњерата има два единични кревети, телевизор, одделна кујна со фрижидер, шпорет и перална за алишта, 1 купатило.Закупнината изнесува 8000 денари но доkoлку живее едно лице има простор за договор.
Штетите кои ќе настанат одкако закупецот ќе влезе во гарсоњерата се санираат на негов трошок.Тековните сметkи како вода, струја, телевизија и интернет се на товар на закупецот.

Мапа

Други понуди

За издавање

250.00€
70 m² 3 Соби 1 Тоалет

За продажба

49,680.00€
69 m² 3 Соби 1 Тоалет