Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава деловен простор во индустриска зона во Штип веднаш до самиот пат

2.00€ / m²
Површина: 1243 m²
Се издава деловен простор на одлична локација во Штип во индустриската зона на железничка, веднаш до самиот пат.Деловниот простор е со вкупна квадратура од 1243m² од кои приземје 840m², кат 403m² и дворно место од 4653m².Просторот е погоден за секаква намена и постои можност за пренамена на објектот по барање и спецификација на закупецот со што ќе се добие ефективна квадратура од 1680m² со внатрешен распоред по желба на закупецот.Објектот е физички одделен и заграден од другите објекти и поседува своја капија и портирница.Просторот има поставен епоксиден под, има функционални канцеларии, кујна, гардероба на работниците и тоалети.Деловниот простор е погоден да биде користен како погон за производство од текстилната и прехрамбена индустрија како канцеларии, магацин и сл.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 2 евра по m² плус ДДВ;
– штетите кои ке настанат откако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.

Мапа

Други понуди

За издавање

150.00€
59 m² 1 Тоалет

За издавање

600.00€
400 m²