Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава деловен простор во Сењак

150.00€
Површина: 59 m² Тоалет: 1

Се издава деловен простор на одлична локација во Сењак ул.Борис Крајгер бр.8 со површина од 59m².Просторот располага со 1 WC,кујна и отворен дел кој е погоден за ординација, салон за убавина, канцеларии, трговија и многу други бизнис намени.Пред деловниот простор има паркинг.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 9000 денари ;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.

Мапа