Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава деловен простор во Центар на Штип

150.00€
Површина: 24 m² Тоалет: 1

Се издава деловен простор на одлична локација во Центар ул.Љубен Иванов, со површина од 24m².Просторот располага со 1 WC, кујна, отворен дел кој е погоден за салон за убавина, канцеларии, трговија и други бизнис намени.Просторот е обезбеден со видео надзор.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 150 евра;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.

Постои простор за договор околу цената!

Мапа

Други понуди

За продажба

47,000.00€
70 m² 2 Соби 1 Тоалет

Реновиран стан во Центар

Христијан Карпош 42/2

За продажба

135,000.00€
143 m² 2 Соби 2 Тоалети