Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава деловен простор во Центар спроти Нама

900.00€
Површина: 60 m² Тоалет: 1 Подрум: 1

Се издава деловен простор на одлична локација во Центар на Штип, Ул.Ванчо Прќе, веднаш спроти трговски центар “Нама”, со површина од 60m²+ 15m² магацин под деловниот простор.Просторот располага со два влеза, има голем излог и простор за вашата реклама, комплетно ренивиран тоалет, a за греење и ладење обезбедена е инвертер клима 5.5KW.До деловниот простор има паркинг места.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 900 евра плус ДДВ;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.

Деловниот простор е слободен од 01.05.2021 година.

Удобности

  • климатизирано
  • подрум

Мапа

Други понуди