Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава деловен простор во Центар

200.00€
Површина: 26 m² Тоалет: 1

Се издава деловен простор на одлична локација во Центар ул.Генерал Михајло Апостолски, веднаш до Апелационен суд, со површина од 26m².Просторот располага со 1 WC,отворен дел кој е погоден за салон за убавина, канцеларии, трговија и други бизнис намени.Пред деловниот простор има паркинг.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 12000 денари плус ДДВ;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.

Мапа

Други понуди

За продажба

800.00€ / m²
51 m² 1 Соба 1 Тоалет

За продажба

12,500.00€
15 m² 1 Тоалет