Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава деловен простор на одлична локација во Штип

Контактирај не за цена
Површина: 680 m² Тоалети: 2
Се издава деловен простор на одлична локација во Штип во комплексот “Астибо”.Просторот е со вкупна квадратура од 680m² има два влеза и рампа за товар и истовар на роба.Обезбеден е простор за гардероба на работниците со тоалет.Греењето и ладењето се решени со централна клима и вентилација.Деловниот простор е погоден да биде користен како погон за производство од текстилната и прехрамбена индустрија како и за сите останати бизнис намени.Поседува инсталација за 2 маси во кројница, инсталација за 2 линии во шивара, 8 приклучоци за преса со приклучок за котел на нафта или електрична енергија.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една годинар
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 2 евра по m² плус ДДВ;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.
-по завршување на договорот деловниот простор да се врати во состојба како што бил затекнат;

Мапа

Други понуди

За продажба

42,000.00€
87 m² 2 Соби 1 Тоалет

За продажба

42,000.00€
58 3 Соби 1 Тоалет