Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава куќа близу до средното медицинско училиште

300.00€
Соби: 3 Тоалети: 2

Се издава куќа на одлична локација на 1 минута од средното медицинско училиште.Куќата е целосно уредена, поседува пространа дневна со трпезарија и одделна кујна, 3 спални соби, 2 тераси со отворен поглед и 2 купатила.За греење се обезбедени грејни тела на струја во секоја просторија.Одлична е за фамилија или лица вработени во Штип кои не поседуваат сопствен дом.Мирна локација на само 10 минути од центарот на градот.

Услови за изнајмување:
– Куќата изнајмува на период од најмалку една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 18000 денари;
– сметките за струја, интернет и вода се на товар на закупецот;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;

Мапа

Други понуди

За издавање

250.00€
70 m² 3 Соби 1 Тоалет

За издавање

300.00€
85 m² 3 Соби 2 Тоалети