Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава нов станбено-деловен простор во зграда “Порта Пролет”

300.00€
Површина: 85 m² Соби: 3 Тоалети: 2

Се издава Станбено-Деловен простор на одлична локација во зграда “Порта Пролет”.
Просторот е на 4ти спрат има лифт во зградата и е со површина од 85m².Поседува 3 соби (со поглед кон парк и градот Штип), 2 тераси со отворен поглед, 2 купатила и 1 остава.Греењето и ладењето е е регулирано со централна клима во секоја просторија.

Услови за изнајмување:
– Стамбено-Деловниот простор се изнајмува на период од најмалку една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти;
– сметките за струја, интернет и вода се на товар на закупецот;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;

Просторот е идеален за повеќе дејности контактирајте не за повеќе информации.

Удобности

  • 24ч контролиран влез
  • балкон / тераса
  • домофон
  • климатизирано
  • лифт
  • поглед кон парк
  • приватно греење

Мапа

Други понуди

За издавање

Контактирај не за цена
100 m²

За продажба

45,000.00€
87 m² 2 Соби 1 Тоалет