Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава стан во строг центар

230.00€
Површина: 70 m² Соби: 2 Тоалети: 2

Се издава целосно уреден стан на одлична локација во Штип строг Центар позади стоковна куќа “Нама”.Станот е со површина од 70m².Поседува дневна со трпезарија и кујна, две спални соби, две купатила и тераса преградена со ПВЦ прозори.

Услови за изнајмување:
– Станотсе изнајмува на период од најмалку една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 14000 денари;
– сметките за струја, интернет и вода се на товар на закупецот;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;

Мапа

Други понуди

За издавање

150.00€
48 m² 2 Соби 1 Тоалет

За издавање

250.00€
86 4 Соби 1 Тоалет