Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава стан на улица Ванчо Прќе во Штип

250.00€
Површина: 70 m² Соби: 3 Тоалет: 1

Се издава целосно уреден стан на одлична локација во Штип строг Центар на едносмерната улица Ванчо Прќе.Станот е со површина од 70m².Поседува дневна со кујна, две спални соби и едно купатило.Во станот има панели на електрична енергија за затоплување на просторот и е целосно опремен за престој.

Услови за изнајмување:
– Станотсе изнајмува на период од најмалку една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 15000 денари;
– сметките за струја, интернет и вода се на товар на закупецот;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;

Мапа

Други понуди