Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се продаваат нови станови во Топ Инвест Штип

650.00€ / m²

Се продаваат нови станови на одлична локација во Сењак 3.Становите се лоцирани во зградата Топ Инвест, веднаш спроти ОУ.Димитар Влахов и се со вкупна површина од 70m², 76m², 77m², 84m², 88m².Становите поседуваат пространа дневна со трпезарија и кујна, спална соба, детска соба, купатило и тераса.Зависно од големината на станот, некои станови имаат и гостински тоалет и поголем простор за домување, притоа обезбеден е влезен ходник преку кој се влегува во сите соби.Становите се опремени со високо квалитетен ламинат, ПВЦ прозори, блиндор врата и интерфонија.

Цена за стан од 650 ДО 700 евра по m².

Удобности

  • 24ч контролиран влез
  • балкон / тераса
  • домофон
  • лифт

Мапа

Други понуди

За продажба

62,475.00€
85.91 m² 3 Соби 1 Тоалет

За продажба