Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се продава градежно земјиште во Индустриска зона во Штип

15.00€ / m²
Површина: 7200 m²

Се продава градежно земјиште-плац во Индустриска зона во Штип.Плацот е на одлична локација под Метеoролошката станица и е веднаш до асфалтиран пат на само 500 метри од кружниот тек кај Лук Оил.Земјиштето се состои од 4 парцели со вкупна површина од 7200m².Локацијата е одлична и погодна за изградба на деловен простор за секаква намена.Продажната цена е 15 евра по m² со простор за договор на лице место.

Мапа

Други понуди

За продажба

Контактирај не за цена
202 m² 4 Соби 2 Тоалети

За продажба

5,500.00€
1221 m²