Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се продава деловен простор на одлична локација

175,000.00€
Површина: 126 m² Тоалет: 1

Се продава деловен простор на одлична локација на улица Страшо Пинџур веднаш позади Театарот во Штип. Деловниот простор е одличен за повеќе намени и е со вкупна квадратура од 125 m² впишани во имотен лист. Сменети и поставени се ПВЦ прозори заштитени со метални решетки. Просторот е простран, поседува тоалет и е погоден за салон за мебел, ординација, магацински простор, производство и пакување итн. Пред деловниот простор има обезбедено паркинг места.

Цена за продажба 175 000 евра плус ДДВ.
Постои простор за договор на цената.

Мапа