Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се продава деловен простор на одлична локација веднаш до “ГРАДСКИОТ СТАДИОН”

1,200.00€ / m²
Површина: 655 m²

Се продава деловен простор на Ул.Партизанска на самиот кружниот тек кај Градскиот стадион.Одличен и ексклузивен простор за секоја бизнис намена.Деловниот простор се состои од сутерен, приземје, прв кат и втор кат.Секој кат може да биде продаден одделно освен приземјето кое се продава заедно со сутерен.
Пристапот до деловните простории е обезбеден со скали и со лифт кој води директно до самиот простор.Освен како деловен простор поради атрактивноста на локацијата по барање на купувачите може просторот да биде користен и како стамбен.Просторот е со вкупна квадратура од 655m² поделени на секој кат.Секој кат покрај главниот деловен простор поседува предпростор, хол, посебно WC поделено на машко и женско и простор за кујна.

Сутерен е со вкупна површина од 170,14m² цената по m² е 750евра плус ДДВ;
Приземје е со вкупна површина од 164,98m² цената по m² е 1900евра плус ДДВ;
Први кат е со вкупна површина од 160,42m² цената по m² е 1200евра плус ДДВ;
Втори кат е со вкупна површина од 160,42m² цената по m² е 1000евра плус ДДВ;

Напомена сутерен се продава заедно со приземје!

Мапа

Други понуди

За продажба

50,000.00€

За издавање За продажба

85 m² 3 Соби 2 Тоалети