Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се продава/издава деловен простор во Центар

ID: PP1021
Продадено/Издадено
2,000.00€
Површина: 239 m² Тоалет: 1

Се продава/издава деловен простор на одлична локација во Центар на Штип улица Кеј Маршал Тито.Ексклузивен и целосно реновиран простор за секоја бизнис намена.Деловниот простор е со вкупна квадратура од 239m² од кои 105m² се деловен простор и 134m² подрум кој може да биде користен како магацин.Деловниот простор е опремен со нови ПВЦ прозори, сопствен тоалет и е поврзан со подрумот со внатершни скали.Влезот и излезот се обезбедени од две места и поседува паркинг простор за товар и истовар на роба.
Цената за продажба на деловниот простор е по договор.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 2000 евра плус 18% ДДВ;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.

Мапа

Други понуди

За продажба

45,000.00€
87 m² 2 Соби 1 Тоалет

За издавање

150.00€
59 m² 1 Тоалет