Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се продава/издава деловен простор на улица Ванчо Прќе во Штип

750.00€
Површина: 54 m² Тоалет: 1

Се продава/издава деловен простор на одлична локација во Центар на Штип улица Ванчо Прќе.Ексклузивен простор за секоја бизнис намена.Деловниот простор е со вкупна квадратура од 54m².Опремен со излог кон надвор со нови алуминиумски прозори, нови подни плочки и сопствен тоалет.
Вкупната цена за продажба на деловниот простор изнесува 275 000 евра плус ДДВ.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 750 евра плус 18% ДДВ;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.

Мапа

Други понуди

За продажба

34,500.00€
380 m²

За издавање

Контактирај не за цена
1550 m²