Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се продава стан во строг центар на Плоштад “Слобода” Штип

47,500.00€
Површина: 69 m² Соби: 3 Тоалет: 1

Се продава стан на одлична локација во строг центар на Штип ул.Кузман Јосифовски Питу бр.4.Станот е на 2 кат и е со квадратура од 69m² од кои 58m² се простор за домување и 11m² тераси.Зградата е на самиот плоштад “Слобода” во Штип и има прекрасен распоред, но потребна е негова реновација.
Станот поседува ходник преку кој се влегува во сите 3 соби и тоалетот, 2 тераси од кои едната гледа кон Плоштадот “Слобода” а другата накај “Безистенот” и една остава.Станот е одличен и како станбен и како деловен простор, односно може да се користи и за живеење и како канцеларии.

Удобности

  • балкон / тераса
  • поглед кон парк
  • подрум

Мапа