Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Станбено-Деловен простор во Центар веднаш до Основен суд

250.00€
Површина: 86 Соби: 4 Тоалет: 1

Се издава станбено-деловен простор во строг центар на Штип со површина од 86m² на 1 спрат веднаш до зградата на Основниот суд Штип.Просторот поседува 4 одделни канцеларии, 1 купатило и простор наменет за кујна.Објектот е на одлична локација и може да биде користен за сите професии кои опфаќаат канцелариско работење.Со претходен договор можно е и издавање на канцелариите одделно.

Условите за изнајмување на просторот се :
– деловниот простор се изнајмува на минимален рок од една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти и изнесува 250 евра;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;
-тековните сметки како струја,вода,интернет,телевизија се на товар на закупецот.

Напомена со претходен договор просторот може да биде пренаменет и да се користи како стамбен простор за живеење.

Мапа

Други понуди

За продажба

750.00€ / m²
92 m² 4 Соби 2 Тоалети

За издавање

Контактирај не за цена
76 m²