Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се издава станбено-деловен простор во Штип

Се издава станбено-деловен простор на одлична локација во зграда веднаш над Техномаркет.Просторот е на 2ри спрат има лифт во зградата и е со површина од 130m².Станот поседува пространа дневна со трпезарија и кујна, 3 спални соби , 1 тераса, 2 купатила и 1 остава.Поставена е инсталација за парно а на подот во кујната има поставено подно греење.

Услови за изнајмување:
– Стамбено-Деловниот простор се изнајмува на период од најмалку една година;
– закупнината се плаќа во тековниот месец најдоцна до 15ти изнесува 400 евра;
– сметките за струја, интернет и вода се на товар на закупецот;
– штетите кои ке настанат одкако закупецот ке влезе во објектот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок;

Просторот е идеален за домување како и за повеќе дејности контактирајте не за повеќе информации.

Удобности

  • 24ч контролиран влез
  • балкон / тераса
  • домофон
  • лифт

Мапа