Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Categories
  • No categories
Archives
 

Се продава куќа во населба Дузлак

56,000.00€
Површина: 421 m² Floor Area: 211 m² Гаража: 1

Се продава куќа на одлична локација во населба Дузлак.Куќата е лоцирана на улица Виничка веднаш до комплексот Сончев Град и е со вкупна дворна површина од 421m².Куќата е карабина и е со вкупна површина од 211m².Внатрешноста е поделена на два спрата и подрум.Вториот спрат има одделен надворешен влез.Одлична прилика за семеен дом со можност да живеат и две фамилии на одделни спратови.
Цена за куќата е 56000 евра!
Постои простор за договор околу цената!

Мапа

Други понуди

За издавање

150.00€
24 m² 1 Тоалет

За продажба

47,000.00€
70 m² 2 Соби 1 Тоалет

Реновиран стан во Центар

Христијан Карпош 42/2